Mars- Venüs kavuşumu Terazi burcunda! Peki bu 'kavuşum' bizleri nasıl etkileyecek?

Mars- Venüs kavuşumu Terazi burcunda! Peki bu 'kavuşum' bizleri nasıl etkileyecek?
A- A+

Funda YILMAZ'ın yazısı…

Sevgili okurlarım;

Terazi burcu, adaleti ve dengeli olmayı simgeler. 

Bu da bu dönemde liderlerin, toplumun her kesimine eşit davranması, haklı ve adil kararlar alması, barış yanlısı ve uyumlu bir tavır sergilemesi gerektiğini anlatır. Ancak Mars işin içine girince hiçbir şey güllük gülistanlık olmuyor. Dünyada haksızlık adaletsizlik diz boyu... 

Kavuşumda ülkemiz, uluslararası sorunları çözmek için uğraşacak, hakkaniyete önem vererek, savaşmak yerine anlaşmak için arabulucu olmak isteğini yenileyecek. Farklı inanç, kültür ve siyasetten olanlarla konuşarak, toplumda huzuru sağlamak için daha çok çalışacaktır.

Mars-Venüs kavuşumu, ülkede birim yöneticilerinin güzel sanat, eğlence, medya sektörünü mercek altına alacaklarını gösterebilir. İşinin ehli olan birimler, güzel ve eğlenceli şeylere çok para harcayan, bunu medyada konu eden, sanat ve sevgi konularında ahlakı bozan kişilerin yargılanması konularını ele alabilir. 

Ülke, tarıma yönelebilir, tarım sektöründe farklı kişi ve kurumlar arasında ortaklık ve eşitlik sağlayarak, toprakları koruma ve verimli hale getirme konuları gündemde olabilir. Çiçekçilik, peyzaj, organik üretim gibi alanlarda yaratıcılık ve yenilikçilik yapılması gerektiğinin bilincinde olarak bu konularda daha fazla önem verilecektir.

Mars, savaş, güvenlik ve silahlı kuvvetleri temsil eder. Bu, ülkenin savunma gücünü artırdığı, saldırılara karşı hazırlıklı olduğu, ancak her durumda stratejik davranarak güvenlik ve barış için mücadele ettiği anlamına gelebilir.

Terazi burcu, adalet ve dengenin sembolüdür. Bu dönemde ‘’Anayasa’’ değişikliği gibi konular gündeme gelebilir.

Adalet sistemi ile ilgili bazı hukukçuların kötü haberleri duyulabilir. Bazı hukukçuların, yolsuzluk ve etik sorunlarla ilgili haberleri gündem olabilir. Adalet sistemindeki bazı kişilerin, yasalara uymadığı veya yasal işlemlerde oyun oynadığı konularının ortaya çıkması anlamına gelebilir.

Mars-Venüs kavuşumu, bazı üreticilerin fındıklarını hemen satmak istemeyeceğini söyleyebilir. Bu durum, fındık fiyatlarını etkileyebilir. 

Mars, astrolojide savaş, çatışma, yangın, patlama gibi şiddetli olayları temsil eder. Bu olaylar genellikle aniden, hızlıca ve yıkıcı bir şekilde olur. Venüs, astrolojide itfaiyeciler, kurtarma ekipleri gibi meslekleri temsil eder. Mars-Venüs kavuşumu, şiddetli olaylar sonucunda itfaiyecilerin gündeme gelmesi anlamına gelir. Bu, yangınlar, patlamalar veya silahlı çatışmalara müdahale edilmesi gereken bir durumu ifade edebilir. Bu dönemde önlem almak gerekir.

Mars-Venüs kavuşumunda, özellikle kadın hakları, velayet davaları gibi toplumsal ve hukuki konularla şiddetli olaylar yaşanabilir. Bu durum, medya ve toplum gündemini etkileyebilir.

Mars’ın gümrükten mal kaçırma, barikat kurma gibi konuları temsil etmesiyle Venüs’ün hakimler, jüri ve mahkemelerle ilişkilendirilmesi arasındaki kavuşum, gümrük ihlalleri veya mal kaçakçılığı nedeniyle ortaya çıkabilecek hukuki sorunları işaret edebilir. Bu dönemde gümrük ve ticaret ile ilgili hukuki konular ön planda olabilir.

Mars’ın temsil ettiği doğal afetler (kasırga, tayfun, volkan ve lav) ile Venüs’ün temsil ettiği hukuki süreçler (hakimler, jüri ve mahkemeler) arasındaki kavuşum, savaş, doğal afetler sonucu ortaya çıkan hukuki durumları veya sorumlulukları ifade edebilir. Örneğin, savaşın neden olduğu zararların hukuki süreçlere yol açabileceği bir döneme işaret eder.

Burada Vesta dikkat çekiyor, Vesta asteroidi ise yeni ayla 5. evinde kavuşumda; bu eğlence, sanat, yaratıcılık, çocuklar, aşk ve spekülasyon gibi konuların gündem olacağı anlamına gelir.

 

Bu dönemde yönetimdekiler, halkın mutluluğu, eğitimi ve refahı için çalışabilir, sanatsal ve kültürel faaliyetlere destek verebilir, yaratıcı ve yenilikçi projeler geliştirebilir.

Ancak bu dönemde aynı zamanda bazı riskler de vardır. Örneğin, ülkelerin üst sınıfları veya 

Yönetimdeki aileler, skandallar, dedikodular, hastalıklar veya ölümlerle gündeme gelebilir. 

Çocuklara dikkat ve okullara, salgın, şiddet, yangın veya afet gibi talihsizliklerle karşılaşabilir. 

Kalp hastalığından ölümler artabilir. 

Terazi burcunda Mars-Venüs kavuşumu, ülkemizde adalet, barış, güzellik, sanat, tarım, güvenlik, hukuk gibi konuların önem kazandığı bir dönemi gösteriyor. Bu dönemde hem liderlerin hem de halkın bu konularda dengeli, uyumlu, yaratıcı ve cesur olması gerekiyor. Aynı zamanda şiddet, yolsuzluk, afet gibi olumsuz olaylara karşı da hazırlıklı ve tedbirli olmak gerekiyor. Bu dönemde ülkemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için hepimizin katkıda bulunması ve sorumluluk alması önemlidir.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •