Dikkat! Mars etkili ‘yeni ay’ koptu geliyor…

Dikkat! Mars etkili ‘yeni ay’ koptu geliyor…
A- A+

Funda YILMAZ'ın yazısı…

Sevgili okurlarım;

Gökyüzündeki semboller konuşuyor ve diyor ki;

19 Mayıs 2022 Cuma günü , 28°25′ Boğa burcunda, Mars etkili Yeni Ay geliyor . 

Bunun anlamı insanlar en büyük istekleri için aksiyon alınırken, güç gösterilerinin ön planda olacağıdır. Haddinden fazla cesaret eğilimi olacak ve egolar konuşacak.

Bununla beraber Jüpiter’in Plüton'a karesini yaşayacağız .                                                           

Hırslar ! Dünya da etik olmayan acımasız planlara eğilim göreceğiz .Tehlikeyse  başarıya ulaşmak mutluluğa ,huzura ulaşmak için yüksek enerjiyi kullanabilecekken .Kötü Arzuları tercih etmekte yatıyor. Gökyüzü fırsat veriyor ve diyor ki ;  Enerjini Nasıl kullanacaksın ? Hırslarına yenik düşerek karanlığa mı ?

Yoksa huzura mı gideceksin? 

Yol ayrımındasın. 

Acımasız kararlılık, açgözlülük ve yolsuzluk dünya üzerinde yaşayanları daha hızlı başarıya götürebilir veya daha fazla para kazandırabilir, ancak ne pahasına? 

Sonucunda güçlü düşmanlar da kazanılacağını unutmayın.

Yeni Ay, yeni bir başlangıç yapmak, yeni sayfa açmak projeye başlamak  (ilk üç gün hariç) için mükemmeldir. Yeni yaratıcı kapılar açabilir. Eski davranışları sorgulayarak baştan başlama fırsatı verir .

Nasıl ilerlemek istediğine karar ver! 

Sabit burçta olması vereceğiniz kararların uzun vadede etkili olacağını söylüyor. 

Mars Jüpiter’e kare açıda, size inisiyatif ve enerji verecek, ne kadar risk aldığınıza dikkat etmelisiniz. Venüs’ü çalıştırmalı Strateji ve öngörünüzü kullanmalı aceleci olmadan , sonuçlarını düşünerek hareket etmelisiniz. 

Gökyüzü Dünya’ya uyarı veriyor! Provokasyona dikkat. Saldırıya geçmenin zamanı değil. Aksi takdirde, kazalar veya yaralanmalar olabilir. Enerjilerini kontrol edemeyen çok yara alır.

Plüton'un karşısındaki Mars, güçlü arzularınıza ulaşmak için tutkulu olacağınız, zafere ulaşmak için büyük çaba sarf edeceğinizi gösteriyor . 

Dünyada zorbalık, zulüm, tehdit veya korkutma ile yapılan her davranış güçlü bir direniş ve güçlü düşmanlarla sonuçlanabilir. Ancak yapıcı bir şekilde olayları kanalize edenler, kayda değer başarılar elde edecek.

Gökyüzünde T-Square (T Kare) aksiyonlara dikkat edilmesi gerektiğini, enerjiler doğru kullanılmaz ise tekrar tekrar aynı sorunlarla uğraşılacağı konusunda, dünyayı uyarıyor. Bu yüzden çalışmalar bölümlere ayrılarak ve her aşamayı mümkün olduğunca dikkatli tamamlayarak hareket edilmeli diyor. İşte o zaman yenilenmiş bir canlılıkla hayata devam edebilirsiniz. 

19 Mayıs ‘Yeni Ayı’ ayrıca Perseus Takımyıldızındaki üç yıldızla aynı hizada. En parlak olanı Medusa'nın Başındaki Algol'dur ve Misam ve Miram astrolojide kullanılmayan küçük yıldızlardır.

Algol'un Yeni Ay üzerinde güçlü bir etkisi var… 

Algol ismi, Arapça(baş) rais al-ghoul kelimesinden gelir Şeytan Yıldızı. Diğer isimler ise Şeytan'ın Kafası, Hayaletin Kafasıdır. 

Astrolojide, Algol en talihsiz yıldızlardan biridir! Orta çağ Arap komutanları, Algol'un ışığı zayıfken önemli bir savaşın başlamamasını sağlamaya çalışmışlar. Sabit yıldız Algol, Satürn ve Jüpiter'in doğasındadır (onurlu, dindar, muhafazakâr, edinimci, dikkatli).

Kadim astrologlar, Algolu şöyle tanımlamış; Talihsizliğe, şiddete, kafa kesmeye, asılmaya, elektrik çarpmasına ve çete şiddetine neden olur . Halka veya başkalarına ölüme neden olan inatçı ve şiddetli bir doğa verir. Göklerdeki en kötü yıldızdır.

Yeni Ay ile Algol diyor ki; Dünyada liderleri ile ilgili şiddetli ölüm veya aşırı hastalık haberleri duyulabilir.

Bu dönemde Kazalardan ve ciddi yaralanmalardan kaçınmak çok zordur. Temkinli olun !

Güneş ise, 20 Mayıs'ta Alcyone'a katılıyor

Sabit Yıldız Alcyone, Eta Tauri, 2.9 büyüklüğünde yeşilimsi-sarı bir yıldızdır ve Boğa, Toros Takımyıldızı'nın Pleiades yıldız kümesindeki en parlak yıldızdır. 

Sabit Yıldız Alcyone için kadim astrologlar; Ateş, çiçek hastalığı, özellikle yüz bölgesi kazaları, aşk, üstünlük anlamı ayrıca körlüğe neden olur demiştir. Alcyone, Ay ve Mars'ın doğasındadır maceracı, hain, ahlaksız, acımasız, gözler için tehlikedir.

Yeni Ay da Alcyone etkileri; Boğaz rahatsızlıkları, kronik nezle, körlük konusu gündemde olacağı için sağlık kontrollerinizi yaptırmalısınız . 

Ayrıca kötü gözlere açık zaman nazara inanıyorsanız tedbirinizi almalısınız , 

Özellikle yüz yaralanmaları dikkat çekiyor, dikkatli olmalısınız .

Alcyone rezaletle ilgilidir, hayatınızı kontrol edin gizli saklı , ahlaka aykırı ne yaptıysanız ortaya çıkma ihtimali var, ya da taraf tuttuğunuz kişilerce tuzağa düşme ihtimaliniz.

Kötü eğilimle ilgili, düşmanlarınıza dikkat edin sorun yaşadığınız kişiler varsa koruma talep edin.

 Dünya liderleri de dikkat etmeli korumaları çoğaltmalıdır. Katil tarafından öldürülme gündemde olacağından tedbirler alınmalıdır.

Gemi kazası enkaz ile ilgilidir, çok eski bir gemi enkazı bulunabilir. Veya savaş bölgesinde kaza sonucu gemi enkazı haberi gelebilir . 

Afganistan, İran, İsrail gibi bölgelerde kafa kesme olayları gündeme gelebilir.

Veya kafası kesilmiş maktul haberleri gündemde olabilir.

Dünyada cezaevleri ile ilgili sorunlar olabilir. 

Bazı bölgelerde salgın hastalıkla ölüm haberi duyabiliriz , 

Burada dikkatimi ‘DARBELER’ çekiyor. Dünya liderlerinin darbe ile indirilme planları veya indirilmesi haberlerini duyabiliriz .

Aslında gökyüzünün seçenekler sunuyor. Hırsı, egoyu, aksiyonlarını doğru yönde kullanma şansı veriyor. İyilik için aksiyon alanların uzun vadede kazanacağını ancak tam aksi yola gidenlerin ise hoş olmayan ,istenmeyen durumlar yaşanacağını anlatıyor.

İrade sizin, seçim sizin…Kalın sağlıcakla …

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •