Muhammed Yakut'un magazinci Can Tanrıyar ile olan 'karanlık ilişki ağını' Serdar Akinan deşifre etti!

Muhammed Yakut'un magazinci Can Tanrıyar ile olan 'karanlık ilişki ağını' Serdar Akinan deşifre etti!
A- A+

14 farklı suçtan sabıkalı olduğu belirtilen ve Youtube’da çektiği videolarla bir anda gündeme gelen Muhammed Yakut’un karanlık ilişki ağı ortaya çıkmaya başladı. Gazeteci Serdar Akinan, “Muhammed Yakut Olayı Çözülüyor!” diyerek paylaştığı videoda magazinci Can Tanrıyar ile Muhammed Yakut'un karanlık ilişkisini anlatıyor. Sisi lakaplı Seyhan Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pazartesi günü Can Tanrıyar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Solcu Gazete on Twitter:

Türkiye'nin son günlerde sosyal medyadan yaptığı yayınlarını konuştuğu Muhammed Yakut, "Deliler Delisi" lakabıyla gündem olmuştu.

Youtube’da yayınladığı videolarla gündem olan Muhammed Yakut'un hırsızlıktan, yağmaya; şantaj ve tehditten, dolandırıcılığa kadar 14 ayrı sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Serdar Akinan “Muhammed Yakut Olayı Çözülüyor!” diyerek paylaştığı videoda Muhammed Yakut'un karanlık ilişkiler ağını anlattı.

“YAKUT’UN CAN TANRIYAR İLE BAĞLANTISI VAR”

Serdar Akinan, Muhammed Yakut’un ‘batık’ durumdaki, iş adamı ortağını milyonlarca lira dolandırdığı iddia edilen ve mahkeme kararıyla TV kanalı ve bütün malları haczedilen Uçankuş TV’nin sahibi Can Tanrıyar ile bağlantısı olduğunu açıkladı.

Serdar Akinan, Muhammed Yakut- Can Tanrıyar ilişkisini şöyle anlatıyor;

“Ben gözaltından çıktıktan sonra gazeteci arkadaşlarımla oturdum konuştum. Ve dikkat ediyorum ortalığa birtakım bilgiler saçılmaya başladı. Bunlardan en ilginci Muhammed Yakut'un ilişkileri. Şimdi hatırlar mısınız benim yayında bir kelime kullandı, bir ifade kullandı. Dedi ki; "Bunu bu arada ben konuşmadım. Ben dedi Can Tanrıyar ile beraber, Can Tanrıyar bir gazeteci bu arada biliyorsunuz. Uçankuş diye bir sitesi var. Ben Can Tanrıyar ile beraber Doğan Şentürk'e yani FOX Haberin Genel Yayın Yönetmenine gittim. Bu videolarda anlattığım her şeyi onlara anlattım Can Tanrıyar ile beraber. Orada ben uyanamadım işi. Eeee ve bunlar yayınlamadı. Bunu yayında söyledi hatırlarsanız. Okey, o anda ben keşke bunun üzerine bir soru sorabilseydim. Diyorum ya soracağım çok şey var aslında, ama ortaya da çıktı…”

Akinan’ın anlatımlarında görüyoruz ki, Can Tanrıyar suç makinası Muhammed Yakut’u FOX Haber’e götürüyor. Tanrıyar ve Yakut FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve Haber Koordinatörü Murat Keskin’e videolarda anlattıklarını önce burada dile getiriyorlar. Şimdi sıkı durun Serdar Akinan’ın anlatımlarıyla ibretlik cevapları öğrenelim;

“Muhammed Yakut'a Doğan'a gidiyor randevu alıyor. Doğan'dan randevuyu Muhammed Yakut nasıl alabilir? Ne tanır. Doğan (Doğan Şentürk) ona niye randevu versin? Vermez ki. Can Tanrıyar devreye girmiş. Can Tanrıyar abi bir şey var görüşebilir miyiz? Amaçları ne? Aslında bir operasyon çekecekler, M.G’yi sıkıştıracaklar. Bunları anlatacaklar bu anlattığı gibi anlatıyor muhtemelen Doğan'da diyor ki, o da kurt gazetecidir, “ben bu topa girmem" diyor. Murat (Murat Keskin) diyor ki; "Söylediklerinin hiçbirine ben inanmıyorum" diyor. Bu da diyor ki kalktım Murat'a sarıldım ve ordan çıktık diyor. Güldüm ve çıktım diyor…”

Gazeteci Serdar Akinan yayınladığı bu son videoda belli ki geçte olsa içine düştüğü kumpasın farkına varmış. Öyle ki, yaptığı bu yayın sonrasında Can Tanrıyar ve eşi Tamar Oner’in kendisini arayarak ‘hakaret ve küfrettiğini” söyleyen Akinan, “Belli ki sadece devlet içindeki belli odaklar ve gayri meşru dünya değil bu dünyayla kirli bağları olanlar da yayınlarımdan rahatsız olmuş. Ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız. Bunlardan Türkiye çok çekti. Ama yeni başlıyor merak etmeyin. Bunlardan da temizleneceğiz biz. Medya bunlardan da temizlenecek.” diyor.

Can Tanrıyar'ın eşi Tamar Oner'in sosyal medya hesaplarında gazeteci Serdar Akinan'a hakaretler ettiği görülüyor…

"Aslan parçası kalabalıkta yaptığın yiğitliği karşı karşıya gelince yapmaya cesartin yoksa haddini aşmayacaksın! "Abi ben atılan twitleri okudum abi, abi ben internetten gördüm" abi demekle sonra korkup telefonu kapatmakla olmaz delikanlılık!!!”

Muhammed Yakut! Bir Medya Garabeti “Can Tanrıyar ve Yalanları...”

tamaronerofficial: “Ne oldu Serdar Akinan "düzeltiyim abi, abi internetten gördüm, abi atılan twitleri okudum" mu oldu. Can Tanrıyar seni arayınca? Hadi sen bu lafın inkar et, ben de ispat edeyim. Varsa cesaretin!!!@sakinan”

Muhammed Yakut! Bir Medya Garabeti “Can Tanrıyar ve Yalanları...” - Resim : 2
Muhammed Yakut! Bir Medya Garabeti “Can Tanrıyar ve Yalanları...” - Resim : 3

Sisi: “Can Tanrıyar, Muhammed Yakut’u Yakmış!”

Muhammed Yakut ile ilgili yayın yapan Sisi, Can Tanrıyar’ı haklı olarak yerden yere vuruyor. Tanrıyar’ın şantaja dayalı haberler imza attığını Yakut’un da Tanrıyar’ın gazına geldiğini ifade ediyor.  https://www.instagram.com/tv/CrRNR70p4cQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D 

SİSİ: “Pazartesi Can Tanrıyar hakkında dava açıyorum”

Seyhan Soylu, yaptığı yayında elindeki belgeler doğrultusunda Can Tanrıyar ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını şu sözlerle açıklıyor; 

“Yazıklar olsun.

Can Tanrıyar.

T.C vatandaşı ve bir gazeteci olarak halkı kin ve nefrete karşı kışkırtıcı hareketlere tahrik etmek için iş birliği içerisinde olduğunu bu durumla ilgili pazartesi günü hakkında suç duyurusunda bulunuyorum.

Tüm kamuoyunun bilgisine.

Seyhan Soylu”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •