'Ailemin içine ettiler, hakkımı helal etmiyorum' diyen İbrahim Tatlıses fena patladı..!

'Ailemin içine ettiler, hakkımı helal etmiyorum' diyen İbrahim Tatlıses fena patladı..!
A- A+

Ailesi ve özel hayatında yaşadığı sıkıntılarla sık sık magazin haberlerine konu olan sanatçı İbrahim Tatlıses'ten çok konuşulacak bir paylaşım geldi.

Haberler: İbo Show'un konukları belli oldu! Tatlıses'in yeni imajı  programın önüne geçti - Magazin Haberleri - Milliyet

İbrahim Tatlıses geçtiğimiz aylarda "Benim için insanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? İşte şimdi buradayım." demişti.

Aile fertlerine sitem eden Tatlıses "Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum." diyerek isyan etmişti.

İbrahim Tatlıses ve kızı Elif Ada'nın diyaloğu olay oldu! Ayşegül Yıldız  eleştirilere isyan etti - Magazin Haberleri

Zaman zaman çocuklarıyla sorun yaşayan Tatlıses, açıklamasının ardından, "Ailem yanımda mı? Yok! Hastayım, tek başımayım. Kimse yanımda mı? Yok" diyerek de şaşırtmıştı.

İbrahim Tatlıses'in Kızı Nişanlandı

Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

Twitter'dan sitem dolu bir mesaj yayınlayan 70 yaşındaki sanatçı, "İzmir'de 'Çekirdek bir ailem var' dedim. Ailemin içine ettiler..." dedi. "O çekirdek aileyi büyütecektim" diyen Tatlıses Bu saatten sonra kime hesap vereceğim Allah'tan başka? Kimseye..." ifadelerini kullandı.

Sitem dolu sözlerini sürdüren Tatlıses "Yapacağımı yapmışım herkesin yaşamı, hayatı garantide!" dedi.

Tatlıses "Kim sebep olduysa Allah da onları bildiği gibi yapsın, hakkımı helal etmiyorum!" ifadelerini kullandı.

Tatlıses'in, bu mesajı kimin için yazdığı ise merak konusu oldu.

Öte yandan bir süredir büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile arası bozuk olan İbrahim Tatlıses, daha önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekmişti.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses'i yok saydı! - Güncel  Magazin Haberleri

Kızı Gülşen ile çekildiği fotoğrafını yayınlayan ünlü türkücü, oğlunu yok saymıştı.

Tatlıses, gönderisinde "Bu benim Gülşen'im, kimseyle kavga etmez. Bir de Gülden'im var babası hep duasındadır. Artı bir de Melek'im var o da babasının doktoruyla ilaçlarıyla uğraşır." demişti.

Kızı Elif'le ilgili ise Tatlıses "Bir de Elif'im var ki sormayın! 'Nasılsın baba?', 'Süperim kızım.', 'Ben de süperim baba.' deyip bitiriyor beni." diye konuşmuştu.

Ailemin içine ettiler, hakkımı helal etmiyorum' diyen İbrahim Tatlıses fena  patladı: 1 çocuğunu yok saymıştı - Sayfa 3

Tatlıses "Bir de Dilan var ki keşke erkek olsaydı. İdo'daki edep ve saygı da herkese örnek olacak boyuttadır. Bunların duası bana yeter de artar bile. Allah bunları bana çok görmesin." diyerek sözlerini tamamlamıştı.

Paylaşımında tek tek çocuklarından bahseden İbrahim Tatlıses'in, büyük oğlu Ahmet Tatlıses'in adını geçirmemesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Aile iftarda

Tatlıses ayrıca "Bu saatten sonra kimseye hesap veremem, vereceğimi verdim. Çocuklarımın geleceklerini garantiledim. Kimseye sorumlu değilim. Kafamı dinlemek istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü türkücünün sitem dolu sözlerine, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses cevap vermişti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sara, gönderisinde "Üstünden geçtiğin köprüleri sakın yıkma, bir gün geri dönmek zorunda kalabilirsin." ifadelerini kullanmıştı.

İbrahim Tatlıses isyan etti! 'Ailemin içine ettiler...' - Magazin Haberleri  - Milliyet

Ahmet Tatlıses de annesinin ardından "Kötülük eğitilmez, Allah ıslah etsin. Biz elimizden geleni yaptık, kişi kötü olmayı kendi seçti. Kendi bilir!" mesajını yayınlamıştı.

Ayşegül Yıldız'dan 'İbrahim Tatlıses-Gülçin Karakaya' açıklaması - Magazin  haberleri

"Sağ kolum..." dediği Gülçin Karakaya ile birlikteliğini de noktalayan Tatlıses, açıklamalarıyla ilk eşi Adalet Sara'nın tepkisini çekmişti.

Sara, Tatlıses'in, "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı." sözlerine kayıtsız kalmamıştı.
Adalet Sara, İbrahim Tatlıses'in iddialarına sosyal medya hesabından yanıt vermişti.

İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten sert  tepki: Kendi kötü olmayı seçti! - Son Dakika Magazin Haberleri

Adalet Sara yaptığı açıklamada, "Yapılan röportajda İbrahim Bey’in sadece Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) evliliğinden haberi olduğunu, diğer çocuklarının evliliğinden haberi olmadığını söylemesinin gerçekle hiçbir alakası yoktur." demişti.

Sara "İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Fakat babalık vazifesini ne yazık ki, evliliklerinde yapmadı ve yapamadı. Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım." ifadelerine yer vermişti.

Sara "İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihine bildirdik. Bahaneler bularak düğüne gelmedi. Düğün günü aramadı ve daha önceden de sonradan da hiçbir yardımda bulunmadı." diye konuşmuştu.

Ahmet Tatlıses beyin ameliyatı geçirdi! - Magazin Haberleri

Ahmet Tatlıses de annesinin bu paylaşımına destek vermişti. Eski eşinin açıklamasının ardından ünlü türkücüden de sert yanıt gelmişti.

Tatlıses, Twitter hesabından, "Tabi İbrahim Tatlıses geri geldi. İpime sarılan sarılana, o ipi kesersem herkes yere çakılır uyarayım. Aslında muhatap bile olmak istemiyorum ama bir cevap vermekte gerekiyor ki herkes haddini bilsin." mesajını paylaşmıştı.

Tatlıses, geçtiğimiz aylarda da, "Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 tane yeter artar bile!" şeklindeki isyanıyla gündeme gelmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •