Nihat Genç'ten Armağan Çağlayan ve Acun Ilıcalı'ya olay sözler! "Farenin g.tüne krema sürüp yalayan..."

Nihat Genç'ten Armağan Çağlayan ve Acun Ilıcalı'ya olay sözler!
A- A+

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya ile yaşadığı küfür polemiğinin ardından günlerdir gündemden düşmeyen Nihat Genç, Kaya'yı savunan Armağan Çağlayan'a "Farenin g.tüne krema sürüp yalayan adamlar" diye seslendi.

Geçtiğimiz günlerde Exxen'deki 'Konuşanlar' programında bir kadın izleyicisinin babasına küfür eden Hasan Can Kaya'yı yerden yere vurarak gündemi sallayan gazeteci Nihat Genç, Veryansın Tv isimli YouTube kanalında bu kez de Armağan Çağlayan'a ağır sözler sarf etti.

Genç, Hasan Can Kaya'yı savunup kendisini eleştiren Çağlayan'a "Farenin g.tüne krema sürüp yalayan adamlar" diyerek çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Acun Ilıcalı, Konuşanlar Programı İçin Hasan Can Kaya ile Anlaştı -  MorTilki.comNihat Genç geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen'de “Konuşanlar” isimli bir mizah programı yapan Hasan Can Kaya’nın bir videosuna tepki göstermiş ve ardından da küfür ettiğini dile getirmişti.

Nihat Genç'ten Armağan Çağlayan'a olay sözler! "Farenin g.tüne krema sürüp yalayan..." - Sayfa 4

Nihat Genç, Hasan Can Kaya’yı şu ifadeleri kullanmıştı:

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN'DAN NİHAT GENÇ'E ELEŞTİRİ

Nihat Genç'in sosyal medyada Hasan Can Kaya'yı hedef almasından sonra ise Armağan Çağlayan da şu sözlerle Nihat Genç'i eleştirmiş, Hasan Can Kaya'yı da savunmuştu:

Nihat Genç'ten Armağan Çağlayan'a olay sözler! "Farenin g.tüne krema sürüp yalayan..." - Sayfa 6"İSTEYEN PARASINI VERİR SEYREDER, İSTEMEYEN SEYRETMEZ!""Herkesin neye güleceğini, nasıl yaşayacağına, başkaları mı karar verecek. Siz gülmezsiniz, başkası güler. İsteyen izler, istemeyen izlemez. Siz hoşlanmıyorsunuz diye, sansüre yol veriyorsunuz! Türk aile yapısının nasıl olduğunu her gün televizyonlar da seyrediyoruz zaten. İsteyen parasını verir seyreder, istemeyen seyretmez!Nihat Genç'ten Armağan Çağlayan'a olay sözler! "Farenin g.tüne krema sürüp yalayan..." - Sayfa 7"ŞİMDİ RTÜK PROGRAMA SON VERSE BU SANSÜRÜ ALKIŞLAYACAK MIYIZ?"

Eve gelip arkadaş arasında yaptığımız esprilere de karışacak mısınız ? Tabii ki eleştirebilir her içerik. Zaten program umuma açıldığı anda, seyircinin eleştiri hakkı başlar. Ama bu program paralı bir platformda. Yani meraklısına yapılıyor. Ben de seyretmiyorum. Ama izleniyor, seyircisi var. Şimdi RTÜK programa son verse bu sansürü alkışlayacak mıyız?"

Nihat Genç,VeryansınTv'deki yeni videosunda ise Hasan Can Kaya'yı ve Armağan Çağlayan'ı hedef alarak bu sözlere yanıt verdi.

Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar aynı karede! İşte Nihat Genç'in paylaştığı o  Anıtkabir ziyareti fotoğrafı...Hasan Can Kaya'nın mizahına sessiz kalan komedyenler için de Acun'dan korkuyorlar diyen Nihat Genç, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Acun'dan korkuyorlar, Acun'un ilişkilerinden korkuyorlar. Şimdi gelelim kendi arkadaşlarıma, orada Cem Yılmaz ve başka arkadaşlar da var. Bunlar şüphesiz sevdiğim çocuklar. Onu geç, konuşalım. Siz niye çıkıp ‘Böyle mizah olmaz’ diyemiyorsunuz? Çünkü Acun arkadaşları. Acun'un korkusundan kimse çıkıp bir şey diyemiyor. Acun'un korkusundan, holdingin korkusundan bir şey diyemiyorsan, niye kalkıp mizah yapıyorsun?Mizah, eyvallahsız insanların, ağzında laf durmayan insanların, halkı arkasına almış insanlarındır. Hem Acun'dan kork, hem medyadan kork, hem para babalarına, patronlara... Milletin anasını bilmem ne yapacağım diyen Cengiz Holdinglere tek cümle etme… Bu kadar FETÖ'cüye tek bir cümle etme, bu kadar ajana, pisliğe tek bir cümle etme. Yaylalarımız, sahillerimiz hepsi soyulmuş, bunlara tek cümle etme. Gel, ben mizah yapıyorum senin de ananı bilmem ne... Bu mizah mı? Bu mizah değil. Bunu da birileri söylemeli. Bakıyorsun ki bu korkuyor söylemiyor, bu susuyor söylemiyor. Holdingler mi karar verecek? Benim nasıl konuşacağıma Acun mu karar verecek? Acun kimdir? Adnan Oktar'ın yanında yetişmiş adam."
"FARENİN G*TÜNE KREMA SÜRÜP YALAYAN BU ADAMLAR BİR DE LAF EDİYORLAR"Armağan Çağlayan'ın Hasan Can Kaya'yı savunmasına ise Nihat Genç şu sözlerle tepki gösterdi:'Armağan Çağlayan diye böyle bir takım adamlar var, kimdir, nedir, ne iş yaptığını da bilmiyorum. Farenin g*tüne krema sürüp yalayan bu adamlar bir de laf ediyorlar, izleniyormuş! Lan git Kızılay'da Taksim'de g*tünü aç herkes izler, terbiyesiz adam."

Yaygın aşılamanın ardından süreç şunu gösteriyor: Tam aşılı olanlar Covid-19’u genellikle hafif geçirmekte. Aşı aleyhtarı söylemlerden etkilenenler, aşılarını eksik bırakanlar, genç olsalar da, kronik rahatsızlıkları bulunmasa da yıpratıcı günler yaşıyor. Aşının sonuçları ortada!

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •