Gökhan Gönül'den Can Gönül açıklaması: "Can bizim kardeşimiz, 3 kardeştik, 4 kardeş olduk!"

Gökhan Gönül'den Can Gönül açıklaması:
A- A+
Gökhan Gönül'den son dakika Can Gönül açıklaması geldi. Rizesporlu Gökhan Gönül katıldığı canlı yayında Can Gönül için; 'Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 kardeş olduk' dedi.

Ünlü futbolcu Gökhan Gönül bugün bağlandığı canlı yayında 27 yaşında Can Gönül adında bir kardeşi olduğunu öğrendiği ve son günlerin en çok konuşulan ismi olan Can Gönül'ü kardeşi olarak kabul ettiği açıkladı.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

İzmit’te bir yetiştirme yurdunda büyüyen ve izlediği bir futbol maçı sırasında milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, bir televizyon programında Gökhan Gönül ile görüştü. 27 yıldır ilk kez ağabeyiyle temas kuran Can, bu sırada gözyaşlarına boğuldu.GÖKHAN GÖNÜL TELEFONLA BAĞLANDI

GÖKHAN GÖNÜL TELEFONLA BAĞLANDI

Telefonla programa katılan milli futbolcu Gökhan Gönül, Can’ın kardeşi olduğunu kabul ederek, şunları söyledi: Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can'a ulaşmayı bekliyor. Onlar böyle durumlara alışkın insanlar değiller. Can'ın çok fazla özel hayatını paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok.

BEN DE ANNESİZ BÜYÜDÜM

"BEN DE ANNESİZ BÜYÜDÜM

Ben de annesiz büyüdüm. Babaannem beni büyüttü. Ben, Can'ın neler yaşadığının farkındayım. Bir an önce aramıza gelmesini istiyoruz. Aile olarak bir araya gelelim, görüşelim. Zaten Can'ın en çok istediği şey bu.

ÇIK GEL OĞLUM

"ÇIK GEL OĞLUM"

Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok. Can'ın beni bulma sürecine benzer şekilde ben de annemi buldum, daha sonra babamla barıştırdım. Çık gel oğlum. Bekliyoruz seni."

Can Gönül: Ben sadece anne ve babamı istiyorum. Yetimhanede maç izlerken Gökhan Gönül'ü görünce 'Bu benim abim' derdim. Onun gibi futbolcu olmak istiyordum. Can Gönül'ün amcası: Anne-baba geçinemiyordu ve ayrıldı. Annesi o sıra Can'a hamileydi. Babasının da durumdan haberi yok. Böyle bir şey olabilir mi? Mümkün değil. Yanlış bilgiler konuşuluyor. Annesi, kocasına söylemeden Can'ı yurda vermiş.

ABİM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM DEMİŞTİ

'ABİM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM' DEMİŞTİ

Nüfus kayıt örneğini aldığı sırada milli futbolcu Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, "Anne baba isimleri de aynı, Gökhan Gönül’ün evlenme tarihi bile benim nüfus kayıt örneğimdeki isimle uyuşuyor. Ağabeyim olduğunu düşündüm" ifadelerini kullanmıştı. İzmit’te yetiştirme yurdunda büyüyen Can Gönül, devlet tarafından verilen hakla bir kamu kurumunda göreve başlamak istedi. Kurumun kendisinden istediği evrakı toplayan Can Gönül, bunlar arasında bulunan nüfus kayıt örneğini aldığı sırada, hayatında ilk kez ailesinin diğer üyelerinin isimlerini öğrendi. Nüfus kayıt örneğindeki bulunan 5 kişinin isimlerinden yola çıkıp araştırma yapan Can Gönül bir sonuca ulaşamadı.

GÖKHAN GÖNÜLÜN AİLESİNE BAKTIM

"GÖKHAN GÖNÜL'ÜN AİLESİNE BAKTIM"

Fenerbahçe maçını izlediği sırada spikerin milli futbolcu Gökhan Gönül’ün bilgilerini verirken doğum tarihini söylemesi Can Gönül’ün dikkatini çekti. Elindeki nüfus kayıt örneğinde bulunan Gökhan isimli kişi ile spikerin anons ettiği Gökhan Gönül’ün doğum tarihlerinin aynı olmasından yola çıkan Can Gönül, Gökhan Gönül’ün diğer aile üyelerini araştırdı. Uzun süre ailesini arayıp umudunu yitirdiği sırada futbol maçı izlerken duyduğu doğum gününün her şeyi değiştirdiğini ifade eden Can Gönül “Bir gün Fenerbahçe maçını izlerken spikerin 4 Ocak 1985 doğumlu Gökhan Gönül bilgisi verildiğini duydum. Ben bunu duyar duymaz nüfus kayıt örneğine koştum ve doğum tarihinin benim nüfus kayıt örneğimdeki Gökhan isimli kişiyle eşleştiğini gördüm. Daha sonra internet kafeye gittim, Gökhan Gönül’ün ailesine baktım.

18 YAŞINA KADAR DEVLET BANA SAHİP ÇIKTI

"18 YAŞINA KADAR DEVLET BANA SAHİP ÇIKTI"

Aile üyelerinde Volkan Gönül, Hakan Gönül gibi isimler vardı, benim nüfus kayıt örneğimde de bu iki isim vardı. Anne baba isimleri de aynı, Gökhan Gönül’ün evlenme tarihi bile benim nüfus kayıt örneğimdeki isimle uyuşuyor. Bu durumda Gökhan Gönül’ün ağabeyim olduğunu düşündüm.” diye konuştu. Gökhan Gönül’ün annesi, babası ve diğer kardeşlerinin kendi nüfus kayıt örneğindeki anne, baba ve kardeş isimleriyle uyduğunu ifade eden Can Gönül, “İki yaşımda yetiştirme yurduna verilmişim. O yaşımdan 18 yaşıma kadar zaten devlet bana sahip çıktı. 18 yaşından sonra bana memuriyet hakkı tanındı. Memur olabilmek için gittiğim kurumda benden evraklar istendi. Evraklar arasında nüfus kayıt örneği de vardı. Bende nüfus kayıt örneğimi aldığımda orada ailemi gördüm. Orada yazılı isimler vardı ama bunlar benim ailem mi değil mi bilmiyorum. Kim olduklarını da bilmiyordum. İlk kez denk geldim o isimlere. Hayatımda ilk kez nüfus kayıt örneği görmüştüm.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •