Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e ağır sözler: "Benim cenazeme gelmesin, yazıklar olsun! Benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır”

Uğur Dündar'dan Yılmaz Özdil'e ağır sözler:
A- A+

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile Uğur Dündar'ı hedef aldı. Uğur Dündar'ın, Sezgin Baran Korkmaz'ın verdiği parayla Artı 1 TV'yi kurduğunu iddia eden Özdil yaptığı paylaşımda, "SBK’nın kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum?"dedi. Özdil'in bu açıklamalarına tepki gösteren Dündar ise Özdil'in kendisini iyi tanıdığını vurguladı ve "Yılmaz Özdil, benim cenazeme gelmeyeceksin. Sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim şerefime namusuma ima yollu laf söylersin"dedi.

Özdil’in iddialarına duayen gazeteci Uğur Dündar ve gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu TELE1 ekranlarından yanıt verdi.

Uğur Dündar: "Özdil'in söyledikleri sırtımdan yediğim en büyük hançer"

Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu 'Anında Manşet'e konuk olan Uğur Dündar, Artı1'in kurulma aşamasını anlattı. Artı1'in kurucuları arasında yer alan gazeteci Tuncay Mollaveisoğlu'da Yılmaz Özdil'in bu tweeti atmadan önce kendisini ya da Uğur Dündar'ı araması halinde süreci anlatabileceklerini söyledi.

Program sırasında duayen gazeteci Uğur Dündar, Yılmaz Özdil'e serzenişte bulunurken, ağır sözler söyledi. Dündar, Yılmaz Özdil için 'Benim için bitti. Ölürsem mezarıma dahi gelme' diye seslendi.

Uğur Dündar canlı yayında Yılmaz Özdil'e şu sert sözleri söyledi;

Biri bana Yılmaz Özdil’i sorsa ‘Yılmaz pis bir işe bulaşmaz’ derim… Yılmaz’a da yazıklar olsun… Bitti benim için artık. Çok namuslu bir iş yapmışız, tebrik etmesi gerekirken imalı çamur. Yazıklar olsun.

Yayın sürerken Özdil, “SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1’de değerli ağabeyim Uğur Dündar’la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde…” paylaşımı yaptı.

Bunun üzerine Dündar, “Açık açık yazacaksın, sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin… Kötü kalpli. Nedenini de biliyorum, İsmail Saymaz’a takmış… Nasıl gitti elin o tweete, nasıl yazabildin onları” dedi.

Dündar, Özdil’in kendisine “değerli ağabeyim” diye mesaj attığını da ifade ederek, “Değerli ağabeyim deme sen artık değersiz Yılmaz’sın” tepkisi gösterdi.

“Cenazeme gelmesin”

Dündar, “Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır” diyerek, “Bize yaptığına bak ya” dedi.

Özdil ise, Twitter’dan “Neticede kanal kiminmiş?” sorusu yöneltti.Yılmaz Özdil'in Uğur Dündar'ın tepkisine neden olan Tweetler...Uğur Dündar canlı yayında Yılmaz Özdil'e şu sert sözleri söyledi;“Bana Değerli ağabeyim deme, sen artık değersiz Yılmaz’sın.. Benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır. Öldüğümde mezarıma dahi gelmesin. Kendimi tutamayıp ağlayacağım. Ulan sen beni en yakından tanıyan adamsın be… Nasıl gitti elin o Tweete? Nasıl yazabildin onları? Yazıklar olsun sana.. Bana çamur atmaya tevessül edenlerin alnını karışlarım alnını...Hayatımın en acı gecelerinden biri.. Sırtımdan hala kanlar süzülüyor..

“Bizim namertlerin parasıyla zerre alakamızın olmayacağını en iyi bilenlerden biri o. Cem Uzan’ın Star TV'sinden ayrılırken çalışmadığım sürersin parasını iade eden tek gazeteciyim. Sen nasıl kalkarsın bana böyle bir imada bulunursun? Bizi böyle “güvenilir!” ünlem işareti… Çok ayıp ettin, yazıklar olsun sana, yazıklar olsun. Sen adam değilmişsin. Yandaş birisi böyle bir şey atsa ortaya vallahi güler geçerim. Bana böyle imalı karalar çalacak adamın alnını karışlarım, alnını. Biz cendere içinde yaşadık. 77 yaşındayım benim 50 senem yarım asırlık hayatım pisliğe bulaşmamak için cendere içinde geçti. Hodri meydan herkes araştırsın. Zerrece kara bir iz bulamazsınız benim hayatımda. Bunu da en iyi bilen bu tweeti atan Yılmaz Özdil’dir.

Yayın devam ederken Yılmaz Özdil'den manidar bir tweet daha geldi!

"SBK’yla ilgili ABD’deki Borajet davası..."MÜJDAT GEZEN'DEN 'YANINDAYIZ' MESAJI

Canlı yayın sırasında Uğur Dündar'ı telefonla arayan ve iki gazetecinin de ortak dostu olan sanatçı Müjdat Gezen, Dündar'a "yanındayız" dedi.

Sık sık Özdil'e çok kırıldığını ve kızdığı ifade eden Uğur Dündar: "Önemli olan senin kitabında yazdığın gibi adam olmaktır. Adam ol adam" diyerek tepki gösterdi.

YILMAZ POLAT: İDDİANAMEDE BÖYLE BİR ŞEYE DENK GELMEDİM

Özdil’in iddiaları üzerine yayına bağlanan TELE1 Washington Temsilcisi Yılmaz Polat iddianameyi incelediğini belirterek, “Ben iddianamede böyle bir şey görmedim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •