Sedat Peker’in Bakan Soylu'ya “Sana hediyem var..." dediği videosunu yayınladı!

Sedat Peker’in Bakan Soylu'ya “Sana hediyem var...
A- A+

Organize suç örgütü lideri suçlamasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkındaki paylaşımlarına devam ediyor.

Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik, “Süslü Süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var” dediği "Bir Gram Namusun Varsa İstifa Edersin!" adını verdiği 8. videosunu yayınladı...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik olarak, “Saat 18.00’de sana bir hediyem var” notuyla duyurduğu yeni videosunu paylaştı. Peker, Soylu’nun HaberTürk yayından ‘Arkadaşım’ dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşme kaydını yayımladı.

İşte O Video...

Sedat Peker, "Süleyman Soylu'nun Habertürk canlı yayınında tanırım, arkadaşım dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmem. Bir gram namusun varsa o koltukta oturma."ifadelerini kullandı.

İkilinin telefon görüşmesindeki diyalogları şöyle: Peker: Napıyon?

Hacıfazıoğlu: Evdeyim, evdeyim. Sen nasılsın reisim iyi misin?

Peker: Bugüne kadar iyiydim ama bizimki ne yapıyor?

Hacıfazıoğlu: Yav ben de bugün şaşırdım valla, ne bileyim ben anlamadım ki, burada çok sıkıştırdılar onu. Senin...

Peker: Anladım abi anladım. Sıkıştırdılar, ilk gün açıklama yaptı suç örgütü lideri diye. Bizim bir arkadaşımız dedi üstüne geliyorlar hani kusura bakma bir iki şey söyleyecek. Yav ama o pislik oldu mu abi ya?

Hacıfazıoğlu: Onu ağzından kaçırdı sanıyorum ya. Onu ağzından kaçırdı reis. Ben onu bugün ... oturduk konuştuk.

Peker: Ahmet kim?

Hacıfazıoğlu: Ahmet abi onun yardımcısı, beraber onunla. Diyor ki onun olması mümkün değil yani onu bir şey yapmazlar ama ağzından mı kaçırdı nasıl yaptı bilmiyorum.

Peker: Bakan yardımcısı mı Ahmet Bey?

Hacıfazıoğlu: Yok yok onunla beraber, başkan yardımcısıydı, şimdi onunla beraber, onun işlerini yapıyor.

Peker: Abi bir Ankara'ya git sen bu işi toparla, biz bu adama güveniyoruz, bu adamın yüzünden biz bu kadar şey yaptık. Bütün onun düşmanlarını diskalifiye ettik abi. Abi pislik olur mu? Bizim kız çocuklarımız var, okula gidiyor o çocuklar, arkadaşları pisliğin oğlu diyecekler. Suç örgütü filan anladık da abi.

Hacıfazıoğlu: Onu ben konuşucam onunla, nasıl öyle bir şey söyledi ben de şaşırdım ona.

Peker: Babasıyla, Hasan abiyle konuşsana abi onu.

Hacıfazıoğlu: Hasan abi hasta, yürüyemiyor, rahatsız Hasan abi. Yarın bir gün gelir buraya, bir görüşeceğim onunla.

Peker: Ya da sen Ankara'ya git abi.

Hacıfazıoğlu: Ankara'da değil o, yarın gelir tahminim. Ya yarın ya öbür gün gelir o. Burada babasına bakmaya, amcası da komada, babası da rahatsız.

Peker: Abi bizim Berat Bey'e olan şeyimiz onun için biliyorsun da abi?

Hacıfazıoğlu: Biliyorum abi bilmez olur muyum? Burada da çok üzerine geldiler. Bunun öyle bir şey yazmasından ben de hayret ettim yani. Bu kadar kendini taşıyan adam nasıl öyle bir kelime kullandı şaşırdım yani. Hatta bugün fazla şey yapmak istemedim, bayramda gelecek konuşuruz dedi, tamam dedim. Anlattım ben de bugün. Ne yapacağız bilmiyorum ki, nasıl bir boşluğa düştü.

Peker: Eniştesi var ya, onu bir aradım, onunla konuşacaktı, Varis babaya dedim şunu bir bulun. Çocuğu şarkıcı olan var ya yardımcı olmuştum, ona bir git konuş diyecektim. Bu nedir, niye böyle yapıyor.

Hacıfazıoğlu: Ben de şaşırdım yani.

Peker: Abi bu adamın gençliğinden beri emeğimiz var da abi onda, bize nasıl böyle...

Hacıfazıoğlu: Biliyorum abi işte. Sen bu Ağar'a karşı zaten şey yaptın, biz 6 ay nöbet tuttuk o ilde ya. Böyle bir şeyi nasıl yaptı ben de hayret ettim ya.

Hacıfazıoğlu: Sen Varis'e dedin mi böyle böyle

Peker: Ben dedim, onu bir söyle. O da şey yapmış, Süleyman Bey şey demiş, kimseyle konuşma demiş, o da korkudan herhalde yalan söyledi. Ona da o kadar iyiliğimiz var.

Hacıfazıoğlu: Biliyorum ya, bunun böyle bir şey nasıl der, babasından şey yapmaz. Babası böyle bir şeye de müsaade etmez, babası seni sever Allah için yani. Hasan abiyle abi biz senin orada da 29 sene mi oldu, 91'di da, 30 sene oldu neredeyse.

Hacıfazıoğlu: Biliyorum sana ayrı bir sevgisi var sana Hasan abinin. Bu nasıl böyle bir hata yapmış anlamış değilim. Ben şey düşünüyorum, yukardakinin bastırmasıyla senin aranı açma maksadıyla olduğunu düşünüyorum. Burada üzerine çok aşırı derecede geliyorlar.

Peker: Tamam bize iyiliği var, bize dostluk yaptı, cenazede sana söyledi, tamam. Ama biz de ona dostluk yaptık da abi durup dururken heriflerle düşman olduk. Ona inandık böyle böyle, o yapıyor dedi.

Hacıfazıoğlu: Onun şeylen arasının olması mümkün değil, Ağar'la.

Peker: Diğer konuda ne dedi, biz ona inandık damat bey konusunda.

Hacıfazıoğlu: Sen ne yapıyorsun, nasıl durumun?

Peker: Abi benim durumum çok iyiydi de bu konudan sonra... Bu konudan sonra, e biz abi bu adama güvendik dönecektik, hani nisanda dönecektik abi?

Hacıfazıoğlu: Hiç başka şeyden bir haber gelmedi mi? Hiçbiriyle bir irtibat kurmadın mı?

Peker: Herkes arıyor, kimseyle görüşmüyorum. Ya bir mücadeleye girdik abi, çocuğumuza silah doğrulttular da abi, karımızın özel eşyalarının odasına girmeye kalktılar da abi, evimi narkotik köpeğiyle aradılar da abi, böyle şey olur mu! Böyle namussuzluk olur mu abi ya!

BAKAN SOYLU'NUN "DOSYA HAZIRLIYORLAR" DİYE HABER YOLLADIĞI İDDİASI

Sedat Peker, dördüncü videosunda Süleyman Soylu'nun kendisine "Peker'e dosya hazırlıyorlar, ben tehlikeli bir durum olunca haber vereceğim" diye haber yolladığını öne sürmüştü...

Peker, videosunda bu haber gönderme olayına dair önce bir akrabasından, bir cenazeden ve bir "Vatansever polis"ten bahsetti. İlerleyen dakikalarda ise Soylu'ya "Cenazede Sedat Peker'in akrabası Reşat Hacıfazlıoğlu'na böyle demedim, de"diye sesleniyor. Peker ayrıca Soylu ve Hacıfazlıoğlu'nun, Soylu'nun babası ve Hacıfazlıoğlu'nun, Soylu'nun koruması ve Hacıfazlıoğlu'nun kaç kere telefonda görüştüğünün araştırılmasını istiyor...

Peker, 7. videosunda ise Süleyman Soylu'nun Reşat Hacıfazlıoğlu'na açıklama yapıp yalanlasın diye baskı yaptığını iddia ederek "Akraba makraba ayırmadım, hepsi kayıt altında. Reşat baba, severim sayarım, paran çok pulun çok işin iyi… Sakın böyle bir hataya düşme" diyor....

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •