“Ne Yani, Eşim Maçı mı Satacaktı?!”

“Ne Yani, Eşim Maçı mı Satacaktı?!”
A- A+

Yeni Malatyaspor, Süper Lig şampiyonunu belirleyen maçta, Galatasaray karşısında kişilikli bir mücadele ortaya koydu. Kaptan Adem Büyük, eski takımının, Beşiktaşla olan averaj farkını kapatmasını engelleyen bir gol kaydetti. Galatasaraylılar ‘Yeni Malatyaspor neden kalesini Galatasaray’ın gollerine açmadı?’ gibi etik dışı sorular sordu. Yeni Malatyaspor Kalecisi Ertaç Özbir kalesinde devleşerek, Yeni Malatyaspor’un Galatasaraylıların hayal ettiği gibi ‘averaj takımı’ olmadığını gösterdi.

Bazı fanatik Galatasaraylılar öfkelendi, öfkesini holiganca Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük’ün sosyal medya hesabında ölçüsüzce ve hakaret içeren sözlerle dışa vurdu.

https://youtu.be/0Xga57OU0M8

Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük, sözkonusu fanatiklerin bu holiganca sosyal medya şiddetine, instagram hikayesinde yayınladığı video mesaj ile cesurca cevap verdi: “Benim eşim Malatyaspor’un futbolcusu, Malatyaspor’un ekmeğini yiyiyor ve ne olursa olsun bu onun işi. Maçı satamaz. Benim eşimi tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Ne yapacaktı yani, maçı mı satacaktı?

MalatyaHaber.com'dan Güler Hazar'ın haberi şöyle;Adem Büyük’ün eşine akıl dışı Galatasaraylı tepkisi, “Kocan neden bize gol attı?”

Süper Lig’de şampiyonun belirlenmesinde büyük öneme sahip olan Galatasaray – Yeni Malatyaspor karşılaşmasında, Yeni Malatyaspor’un Galatasaray karşısında teslimiyetçi futbol yerine mücadeleci bir oyun ortaya koyması ve takım Kaptanı Adem Büyük’ün, Galatasaray’a, Beşiktaş’la olan averajını kapatmasını engelleyen bir gol kaydetmesi bazı fanatik Galatasaraylı taraftarların holiganca tepkilerine yol açtı.

Yeni Malatyaspor’u averaj takımı olarak gören Galatasaray’ın, Yeni Malatyaspor’u 3-1’i yenmesine karşın, Beşiktaş’la olan averaj farkını kapatma  hayalini gerçekleştiremeyerek, şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptırması sonrasında, Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük’ün sosyal medya hesabından Büyük çiftine hakaretler yağdırması, Merve Büyük’ün adeta isyan etmesine neden oldu.

“Ne yani, eşim maçı mı satacaktı?”

Kendisi de fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Merve Büyük, instagram hikayesinde yayınladığı video ile, Galatasaray – Yeni Malatyaspor maçı sonrası holiganca kendisine ve eşi Adem Büyük’e yapılan hakaretlere isyan ederek, “Eşim ve beni hepiniz tanırsınız. Ben ve eşim de Galatasaray’ın şampiyon olamamasından dolayı çok üzgünüz. Ama eşim sonuçta Yeni Malatyaspor’un futbolcusu… Ne yani maçı mı satacaktı?” diye sordu.

Merve Büyük, eşi Adem Büyük’ün Yeni Malatyaspor’un kaptanı olarak, Yeni Malatyaspor için savaşmak zorunda olduğunu vurgulayarak, “Eşim bunu yapmalıydı,  yaptı da, ona da bu yakışırdı zaten” diye konuştu.

“Benim eşim Malatyaspor’un ekmeğini yiyor; maç satmaz”

Fanatik Galatasaraylıların holiganca hakaretleri eşliğinde kendisine yönelttikleri “Şampiyonluk senin kocan yüzünden gitti, bunu sizden beklemezdik” sözlerine cevap veren Merve Büyük, “Siz şu an ne kadar üzülüyorsanız inanın ben de o kadar üzülüyorum. İnanın eşim de o kadar üzülüyor. Ama benim eşim Malatyaspor’un futbolcusu, Malatyaspor’un ekmeğini yiyor ve ne olursa olsun bu onun işi. Eşim maçı satamaz. Benim eşimi tanıyorsunuz, biliyorsunuz” sözleri ile cevap verdi.

“Şeref sizin için ne derece önemli bilmiyorum ama biz şerefimiz için yaşıyoruz”

Kendisine ve eşi Adem Büyük’e, Yeni Malatyaspor’un Galatasaray karşısında mücadeleci oyunu nedeniyle hakaret edilmesinin kabul edilebilir bir şey olmadığını vurgulayan Merve Büyük, Galatasaraylı olduklarını ve holiganca sosyal medya şiddeti uygulayanlara ‘şeref’ hatırlatmasında bulundu.

Merve Büyük, hakaret yağdıranlara, “Ben her zaman size söylüyorum; şereften bahsediyorum değil mi? Şeref ne kadar önemli bir şeydir. Şeref bizim için çok önemli; bana bu hakaretleri yapanlar için şerefin ne derece önemi var bilmiyorum ama biz şerefimiz için yaşıyoruz” karşılığını verdi.

“Eşim sizin yaptığınız o hakaretleri asla hak etmiyor; Galatasaray’da iken Galatasaray için ne kadar mücadele ettiğini hepiniz bilirsiniz”

Eşi Adem Büyük’ün Yeni Malatyaspor’a gelmeden önce Galatasaray’a yaptığı hizmetleri hatırlatan Merve Büyük, eşinin bu hakaretleri ve suçlamaları asla hak etmediğini söyledi. Merve Büyük, “Yaptığınız o hakaretleri benim eşim asla hak etmiyor. Galatasaray derken de Galatasaray’ı ne kadar istediğini, Galatasaray için ne kadar çabaladığını, Galatasaray için elinden geleni yaptığını siz çok iyi biliyorsunuz” dedi.

“Lütfen durun artık…”

Merve Büyük, sosyal medya hesabından yöneltilen şiddetin artık durması çağrısında bulunarak, fanatik Galatasaraylılara şöyle seslendi: “Benim eşim Galatasaray için yaptıklarını çok isteyerek yaptı; çok hırslıydı; bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Onun karakterini, onun yapısını biliyorsunuz. Onun maç satmayacağını biliyorsunuz, onun mücadelesini çok iyi biliyorsunuz. O yüzden çok rica ediyorum sizden: Lütfen artık durun”

Yeni Malatyaspor’un Galatasaray karşısında, sahaya kişilikli bir mücadele koyması ve Kaptan Adem Büyük’ün, Galatasaray’ın Beşiktaş’la olan averaj farkını kapatmasını engelleyen bir gol kaydederek, Galatasaray’ın şampiyon olmasının yolunu kapatmasından sonra, fanatik bazı Galatasaraylı taraftarların Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük’ün sosyal medya hesabında yaptığı hakaretlere karşı, Merve Büyük’ün isyanını dile getirdiği instagram paylaşımı şöyle:

HABERİN DEVAMI İÇİN;

https://malatyahaber.com/haber/ne-yani-esim-maci-mi-satacakti/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Manşet haberler
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •